vol verwachting..
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Hans
15 Juli 2007 | Nederland, Bussum
Een jaar ook vol met keuzes. Nemen we sporttassen, rugzakken of koffers? Gaan we heen en terug via Beijing, of pakken we Hong Kong mee? En als we daar zijn, ook Disneyland?
We wilden ook niet alleen maar vliegen. Dus er zit een stuk slaaptrein in, een bootreisje, de bus... maar toch ook wel heel veel binnenlandse vluchten. Sorry, Al Gore!
Hoe dan ook: de vakantie is voor ons allemaal begonnen, nog even lekker thuis ontspannen en de laatste dingetjes doen, en dan gaan we!
15 Juli 2007 - 10:18
Roelof:
Hoi Hans, Toos & Girls,
Wat goed om iedereen langs deze weg nog ff te herinneren aan jullie aanstaande avontuur!
We wensen jullie een fantastische tijd.
Pas goed op jezelf en geniet.
Roelof, Ingrid. -
15 Juli 2007 - 10:42
Tom:
Ik ben nieuwsgierig wat jullie allemaal tegenkomen en vastleggen met o.a. de ICTO Nokia N93.
Veel reisplezier!
Tom -
15 Juli 2007 - 10:54
Wiebe Eb Geraldine:
Hallo Hans, Toos, Lotte en Karlijn,
Een heel fijn, mooi weerzien met China toegewenst! Leuk dat we op deze manier jullie kunnen volgen op jullie reis, we gaan meegenieten,
hartelijke groet, Wiebe, Geraldine, Marinke en Yorian (vanuit Noorwegen) -
15 Juli 2007 - 11:08
Rudi:
he wat een leuk idee deze site
we hopen dat je er veel op plaatst , volgend jaar hoop ik naar Indonesie te gaan , misschien denk ik eraan....
Veel plezier en geniet ervan -
15 Juli 2007 - 11:22
Henk Van Der Lee:
Toos heb ik het al gewenst, maar ook Hans en meiden: heb het goed, laat het in de positieve zin onvergetelijk zijn en kom vooral ook weer heel terug.
Henk -
15 Juli 2007 - 12:58
Kathaline Roelofs:
hoi allemaal,
heel veel plezier en veel mooie momenten in China.
ik stuur de foto's van Yasmin en Julie maandag naar jullie op. Passen ze nog in jullie koffer/rugzak/sporttas?
Geniet ervan en blijf gezond! -
15 Juli 2007 - 13:31
Rob, Fedra En Kids:
Hoi Hans en Toos,
ook vanuit Noorwegen een hele goede reis gewenst. Het is de eerste keer dat jullie zonder ons in China zijn, maar in gedachten zijn we bij jullie. We zijn nu al benieuwd naar jullie verhalen.
Groeten,
Rob, Fedra & kids -
15 Juli 2007 - 13:56
(juf) Emilie:
Lieve allemaal,
Wat super leuk dat jullie mij ook op de hoogte willen houden van jullie spannende reis! Ik wens jullie heel veel plezier toe en zal al jullie belevenissen met belangstelling volgen.
Veel liefs,
Emilie
15 Juli 2007 - 16:29
Eeke Baron:
dit vind ik helemaal geweldig ! We zijn reuze benieuwd naar jullie avonturen en wensen jullie alvast een fantastische tijd met elkaar. eeke en Bert -
15 Juli 2007 - 20:45
Hans Michgelsen:
goed idee hans
om op deze manier jullie belevenissen
te delen, met jullie vrienden en bekenden
goede vakantie toegewenst -
15 Juli 2007 - 20:55
Frank Kresin:
Hé, wat leuk om op deze manier jullie reis te kunnen volgen. Daar maak ik graag gebruik van! Ik ben benieuwd hoe het jullie , en dan vooral de kinderen, vergaat. Je komt vast verrijkt terug!
Groeten,
Frank -
16 Juli 2007 - 07:12
Ruth:
Ik wens jullie een hele goede en mooie reis, ben erg benieuwd naar jullie verhalen,
Veel plezier allemaal!
Ruth -
16 Juli 2007 - 07:31
Margo:
hoi Hans en uiteraard Toos en meiden, alhoewel ik jullie niet ken.
Ik reis graag virtueel met jullie mee, en beleef onderwijl de voorpret voor onze eigen roots-reis naar Kenia.
eeen hele goede reis gewenst, met veel lieve voor jullie land!
Margo -
16 Juli 2007 - 18:34
Ton En Lies:
Wat leuk dat het nu bijna zover is dat jullie de grote reis gaan maken.
Wij hebben al een beetje mee kunnen
genieten van de verhalen vooraf.
Het wordt een heel bijzondere reis voor
jullie meisjes.Wij wensen jullie een
reis met mooie herinneringen en veel
nieuwe indrukken. Een goede vakantie !
En fijn dat wij mee mogen lezen hoe het
met jullie gaat. Ton en Lies